Live at Pukkelpop

 
Zelden zo’n grote verscheidenheid aan mensen zó blij gezien als in dit concert, maar het mooist was de kamerbrede glimlach van Brasseur zelf, die ons bedankte met ‘je vous aime!
— De Standaard ★★★★★
 
Entouré de cinq musiciens dont un trompettiste et un saxophoniste, le vieux moustachu, qui n’a jamais rien fait comme les autres, va devenir une star à l’âge de la pension.
— Focus Vif
 
André Brasseur genoot zichtbaar van iedere seconde dat hij op het podium stond. “Je suis sûr qu’on se reverra”, riep hij tot afscheid. “En tout cas, je vous aime”. That’s the spirit, André. De liefde en het respect waren overigens wederzijds.
— Focus Knack ★★★★
 
Du monde, des « gamins », et des sourires partout, de plaisir autant que de connivence.
— Le Soir
 
De keizer van het orgel mocht zelfs over de tijd gaan die hij normaal had. Zijn glimlach werd er alleen maar groter van, net als die van ons. André! André!
— Het Nieuwsblad
 
André Brasseur, son orgue Hammond et cinq incroyables musicos viennent de donner le tournis à un Marquee blindé massacre.
— l'Avenir
De veteraan (76), koning van het hammondorgel, pakte de tent moeiteloos in met zijn swingende deuntjes en zijn aanstekelijk enthousiasme. Een minutenlang “merci André” was zijn beloning.
— De Redactie